23 april 2024

Over Abraham XL

Over Abraham XL

Abraham XL verhuurt unieke opblaasfiguren in de regio, nabij Deventer. De figuren zijn allen makkelijk binnen enkele minuten op te zetten, tegen een kleine meerprijs zetten wij de figuren ook voor u op. Hieronder onze mogelijkheden. Bel gerust voor overleg en ideeen!

Sarah & Abraham

Kent u iemand die binnenkort 50 wordt? Dan bent u bij Abraham XL aan het juiste adres. U kunt bij ons een grote opblaasbare Abraham of Sarah huren!
Abraham en Sarah zijn tevens te huur met een leeftijdsbanner van 60 of 75. Andere leeftijden op verzoek.

 

Jubileum verjaardag

Een mijlpaal nabij? Wij verhuren vrolijke verjaardagsfiguren (zowel man als vrouw) met verschillende leeftijdsbanners. 25,30,40,60. Andere leeftijden op verzoek.

 

Hulde aan het echtpaar

Geen verjaardag op komst, maar een huwelijksviering? Huur Sarah en Abraham tegelijk en hang er een grote banner bij: 'Hulde aan het 25 jarig echtpaar'! Banners zijn er voor 12,5, 25 en 50 jarig huwelijk en voor het bruidspaar.

 

Bijzonder feest

Geslaagd, een opening, 18 jaar geworden of een ander ludiek feest waarmee u gegarandeerd gezien wordt? Wij verhuren een mega bierglas met Welkom, Feestje, Geslaagd, Welkom Thuis en Biertje? Behalve voor prive gebruik verhuren we dit bierglas ook aan bedrijven voor openingen en andere aangelegenheden.

 

Geboorte

Bent u gelukkige vader of moeder geworden óf kent u iemand met een pas geboren baby? Behalve een mega opblaasbare baby kunt u hier raambaby's en 3D ooievaars huren die u zowel buiten als binnen op uw raam kunt plakken. De raambaby's en 3D ooievaars verkopen wij ook.